Menü Bezárás

Szállítási információk

Correctgumi.eu szállítási információk.

Termékeink csomagolási és szállítási költsége minden esetben bruttó 1.000 Ft / gumiabroncs rendelés esetén, mely a futár cégnek a szállításért fizetett díjon felül tartalmazza az áru értékbiztosításának díját, a pénz kezelési költségét, valamint a csomagolás anyag -és munkabér költségét is, mivel a gyártók a gumiabroncsokat nekünk nagy mennyiségben ömlesztve, csomagolás nélkül szállítják le, így arról a továbbszállítás érdekében nekünk kell gondoskodnunk.

Szállítási idő:

Általában gumiabroncsainkat 1-4 munkanapon belül tudjuk küldeni futárszolgálattal. Átszerelési szezonokban a megnövekedett rendelésszámok miatt ehhez képest késedelem előfordulhat. A kiszállítás várható időpontjáról visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk. Általános Szerződési Feltételeink szerint az elfogadott megrendelését maximum 15 napos feladási határidővel vállaljuk.

Raktárkészlet információk:

Legtöbb gumiabroncsunk raktáron van, amit megrendeléstől számítva másnapra tudunk küldeni. A nem raktáron lévő termékeket 1-2 nap alatt átszállítják feladópontunkra, és ezt követően adjuk fel a megrendelést a címzettnek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadása, és az arra érkező automatikus visszaigazolás nem tekinthető szerződésnek, vagy megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg munkatársaink a szállítás időpontját nem egyeztetik Önnel egy újabb üzenetben, amelynek címe “Feldolgozás alatt”.

Idézet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról: az internetes megrendelésekről szóló részletes szabályozást ide kattintva tekintheti meg!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésére válaszként küldött automata visszaigazolásunk a hatályos fogyasztóvédelmi törvények alapján nem minősül szerződésnek, csak arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése sikeresen beérkezett hozzánk.

Adatbázisunk esetleges meghibásodása miatt tévesen, hibás árral megjelenő, vagy készlethiányos árucikk esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Ilyen esetekben mindig tájékoztatjuk kedves megrendelőnket telefonon, és igyekszünk a terméket mással helyettesíteni.

A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes!

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszaigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük.

A termékekhez tartozó számlát minden esetben e-mailben küldjük elektronikusan, ezért kérjük figyeljen arra, hogy helyes e-mail címet adjon meg megrendelés leadásakor.

Kérjük, ne várja, hogy a számlát futár külön átadja Önnek, vagy azt külön időpontban postán küldjük el. A csomag feladása napján küldjük Önnek a számlát PDF formátumban, digitálisan aláírva. A Számla egyben a garanciajegy is a gumiabroncsokra.

A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy bár olyan szabály nincs webáruházunkban, hogy csak páros mennyiségű terméket szállítunk, de előfordulhat, hogy valamelyik termékből készletünkön csak egy teljes garnitúra van, abból 1db-os megrendelést nem tudunk kiszolgálni, mert a maradék 3db ezzel eladhatatlanná válik! Köszönjük megértését!

A házhoz szállítás esetén a terméket futárcéggel szállíttatjuk ki az általuk Önnek előre jelzett napon. Amennyiben az e-mailben jelzett nap Önnek nem megfelelő, válasz e-mailben kérhet tőlük másik időpontot!

A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

Ha az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.

Készpénzes fizetés átvételkor

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a Royal Sprinter Futárszolgálattal. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan megfelelő Önnek az átvételre.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

A megrendelés lemondása:

A megrendelt, vagy a már házhoz szállított és átvett termékek esetében 14 napon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól.

Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt termék mérethelyes-e az Ön autójával, és ugyanezen okból a szerelést csak erre szakosodott műhelyben végeztesse el! Ez egyébként is feltétele a gyártók által nyújtott garanciának.